λίσταεπόμενο ακίνητο

ID: Δ-10979Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751 Πανόραμα, Μεζονέτα προς Ενοικίαση 300 τ.μ., 2.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Δ-10979
Περιοχή
Πανόραμα
Υπο-περιοχή
Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751
Τύπος ακινήτου
Μεζονέτα
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
300 τ.μ.
Τιμή
2.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
7€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1994
Δωμάτια
5 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
1
Θέρμανση
Ατομική φυσικού αερίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751, Μεζονέτα προς Ενοικίαση 300 τ.μ., 2.000€

Ενοικιάζεται στο Πανόραμα μεζονέτα 300 τ.μ. με ανοιχτωσιά και θέα, εξαιρετικής κατασκευής, δίνοντάς μας την δυνατότητα άμεσης προσβασιμότητας στην αγορά του Πανοράματος, σε αστική συγκοινωνία, σχολεία και πάρκα.
Μπαίνοντας στην κατοικία βρισκόμαστε στο ισόγειο όπου υπάρχουν δύο δωμάτια, ένα μπάνιο, μία αποθήκη και το εσωτερικό ανσασέρ μαζί με την εσωτερική σκάλα.
Στη συνέχεια ανερχόμενοι στον πρώτο όροφο συναντούμε το master bedroom με το δικό του μπάνιο και βεστιάριο. Στον όροφο αυτό υπάρχουν επίσης δύο μεγάλα υπνοδωμάτια με τις ντουλάπες τους καθώς και ακόμη 1 μπάνιο.
Συνεχίζοντας στον δεύτερο όροφο βρίσκουμε το μεγάλο επιβλητικό σαλόνι με το τζάκι μαζί με την κουζίνα και ένα wc επισκεπτών. Από το επίπεδο αυτό έχουμε άμεση πρόσβαση σε μία μεγάλη βεράντα με υπέροχη θέα.
Σημειώνεται ότι η κατοικία διαθέτει ατομική θέρμανση πετρελαίου και έχει γίνει αίτηση για άμεση σύνδεση με το φυσικό αέριο.
Η κατοικία έχει μεγάλους χώρους, είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη από τους ιδιοκτήτες της και απευθύνεται σε ανθρώπους που θα την αγαπήσουν αμέσως με την πρώτη ματιά.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Διαμπερές Κήπος Προτάσεις Ακινήτων Συναγερμός Διπλά τζάμια Κλιματισμός Τέντες Ανοιχτωσιά Φωτεινό Βεράντες Πόρτα ασφαλείας Εσωτερική σκάλα Σίτες Προσανατολισμός Ανατολικός και δυτικός Ενεργειακή κλάση Ε Κατάσταση - καλή Ζώνη οικιστική Δάπεδο από πλακάκι Κουφώματα συνθετικά

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα:

2310 280 080
693 66 66 510

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Παπουλίδης Πάρης

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΠαπουλίδης Πάρης


Τ: 2310340034
Κ: 6972318288

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.