ID: Δ-9431Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751 Πανόραμα, Διαμέρισμα προς Πώληση 338 τ.μ., 475.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Δ-9431
Περιοχή
Πανόραμα
Υπο-περιοχή
Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
338 τ.μ.
Τιμή
475.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1405€/τ.μ.
Όροφος
2ος όροφος
Έτος κατασκ.
1995
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
4
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751, Διαμέρισμα προς Πώληση 338 τ.μ., 475.000€

Πωλείται 338 τ.μ. μικτά (307 τ.μ. καθαρά) μοναδικό πολυτελές οροφοδιαμέρισμα ρετιρέ, τελευταίου επιπέδου οικοδομής με στέγη, Αναλυτικά: 2ος όροφος 274 τ.μ. (243 τ.μ. καθαρά) και επιπλέον (64 τ.μ. σοφίτα).
Μπαίνοντας στην κατοικία συναντάμε ένα χώρο υποδοχής (χωλ), το οποίο χωρίζει διακριτικά το καθημερινό καθιστικό της κατοικίας από το κύριο. Το καθιστικό είναι γωνιακό με τζάκι και μεγάλη βεράντα από όπου απολαμβάνουμε και όμορφη θέα προς τον Θερμαϊκό. Ο χώρος αυτός επικοινωνεί και με την κουζίνα της κατοικίας με ένα εσωτερικό παράθυρο από όπου μπορεί να σερβιριστεί κάποιος απευθείας, αλλά δίνεται και η δυνατότητα και σε όποιον βρίσκεται στον χώρο της κουζίνας να έχει επαφή με το περιβάλλον του καθιστικού.
Το κυρίως σαλόνι της κατοικίας είναι ευρύχωρο με τζάκι και ανεξάρτητη βεράντα και είναι διαχωρισμένο διακριτικά από την τραπεζαρία έχοντας άμεση οπτική επαφή μεταξύ των δύο χώρων.
Η κατοικία είναι ιδιαιτέρως προσεγμένη και διακοσμημένη με γούστο από τους ιδιοκτήτες του και απευθύνεται σε ανθρώπους που θα το αγαπήσουν αμέσως με την πρώτη ματιά.
Ο χώρος της κουζίνας είναι ανεξάρτητος και γωνιακός με βεράντα παρέχοντας όλες τις ανέσεις στην οικοδέσποινα της κατοικίας αλλά και σε όλα τα μέλη της οικογένειας που θα τους άρεσαν να αφιερώνουν δημιουργικά τον χρόνο τους στον χώρο αυτό.
Στο επίπεδο αυτό υπάρχουν επίσης η άνετη κρεβατοκάμαρα με βεστιάριο και μπάνιο, ένα υπνοδωμάτιο με χώρο γραφείου και δεύτερο μπάνιο, αλλά και το πλυσταριό της κατοικίας με αποθηκευτικό χώρο.
Ανεβαίνοντας στην σοφίτα βλέπουμε τα άλλα δύο υπνοδωμάτια της κατοικίας με δύο μπάνια και έξτρα αποθηκευτικούς χώρους κάτω από την κεραμοσκεπή.
Ως παρακολουθήματα υπάρχουν επιπλέον υπόγειοι αποθηκευτικοί χώροι 47 τ.μ. και μία πυλωτή 130τ.μ. αποκλειστικής χρήσης καθώς επίσης και μεγάλος όμορφα διαμορφωμένος κήπος (Αναλογεί 24, 2% επί συνόλου οικοπέδου 2095 τ.μ) Η κατοικία έχει δυνατότητα σύνδεσης με το φυσικό αέριο και βρίσκεται δίπλα από πάρκα και αστική συγκοινωνία και πολύ κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις και σχολεία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Ανελκυστήρας Πάρκινγκ Αποθήκη Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Εσωτερική σκάλα Δορυφορική κεραία Επιτρέπονται κατοικίδια Ρετιρέ Ανοιχτωσιά Πρόσοψης Συναγερμός Πόρτα ασφαλείας Ηλεκτρικές συσκευές Προτάσεις Ακινήτων Φωτεινό Βεράντες Πλυσταριό Εντός σχεδίου πόλεως Τζάκια 2 Θέσεις στάθμευσης 3 καλυμμένες Κλιματιστικά 5 Κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου Προσανατολισμός Ανατολικός και δυτικός Κήπος αποκλειστικής χρήσης Κατάσταση - άριστη Πρόσβαση άσφαλτος Προεγκατάσταση αυτόματου ποτίσματος στις Βεράντες Ενεργειακή κλάση Δ Δρόμος πρόσβασης Δημοτική οδός Τέντες ηλεκτρικές Θέα θάλασσα Δάπεδο από ξύλο Ζώνη οικιστική Οικόπεδο Του αναλογεί 24,2% επί συνόλου 2095τ.μ.=506,99τ.μ. τ.μ.

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα:

2310 280 080
693 66 66 510

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Ορφανίδης Γεώργιος

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟρφανίδης Γεώργιος


Τ: 2310340034
Κ: 6936666511

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.