ID: Δ-9968Πλαγιάρι - Μίκρα Θεσσαλονίκη - Υπόλ. Νομού, Μονοκατοικία προς Πώληση 225 τ.μ., 380.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Δ-9968
Περιοχή
Θεσσαλονίκη - Υπόλ. Νομού
Υπο-περιοχή
Πλαγιάρι - Μίκρα
Τύπος ακινήτου
Μονοκατοικία
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
225 τ.μ.
Τιμή
400.000€380.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
1689€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
2010
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
3
Wc
1
Θέρμανση
Αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Πλαγιάρι - Μίκρα, Μονοκατοικία προς Πώληση 225 τ.μ., 380.000€

Πωλείται, νεόκτιστη πολυτελής μονοκατοικία 225 τμ. με πολύ όμορφα διαμορφωμένο κήπο 1383 τμ.
Η μονοκατοικία βρίσκεται σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, απολαμβάνοντας την ηρεμία, την υπέροχη θέα και τους ήχους της φύσης.
Μπαίνοντας στην αυλή της κατοικίας και πλησιάζοντας την κύρια είσοδο συναντάμε ένα στεγασμένο χώρο υποδοχής.
Εισερχόμενοι στην κατοικία αντικρίζουμε τον ευρύχωρο και πολύ φωτεινό χώρο του σαλονιού που με τα μεγάλα κρυστάλλινα ανοίγματα του στρέφει το βλέμμα μας στο όμορφα διαμορφωμένο περιβάλλον της κατοικίας. Είναι ένας πολύ ευχάριστος χώρος με ξύλινα δάπεδα προστατευμένα με υψηλής ποιότητας μοκέτα, όπου οικογένεια και φίλοι μπορούν να περάσουν ευχάριστες ώρες, βγαίνοντας κατευθείαν από τη μεγάλη τζαμαρία του σαλονιού στη στεγασμένη βεράντα, στο γκαζόν και στο διακοσμημένο από λευκά βότσαλα μέρος του κήπου. Η κουζίνα, άνετη και μοντέρνα, μόλις λίγα βήματα από το σαλόνι, βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο για τη δημιουργική απασχόληση όλων των μελών της οικογένειας. Στο επίπεδο αυτό υπάρχει και ένα κομψό wc για τους επισκέπτες.
Ακολουθώντας τη σκάλα στο επάνω επίπεδο συναντάμε τη μεγάλη κύρια κρεβατοκάμαρα που οδηγεί σε μία βεράντα με πανέμορφη θέα. Η κρεβατοκάμαρα προσφέρει όλες τις ανέσεις, διαθέτοντας χώρο για γραφείο, τζάκι ενεργειακό και ιδιωτικό καλαίσθητο μπάνιο. Δίπλα της βρίσκεται το δεύτερο υπνοδωμάτιο, φωτεινό και ευρύχωρο με την ίδια όμορφη θέα και με ιδιωτικό μπάνιο. Βγαίνοντας από αυτό συναντάμε το τρίτο υπνοδωμάτιο, το οποίο επίσης μας χαρίζει όμορφη θέα μέσω της βεράντας του, και το οποίο μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και ως γραφείο.
Κατεβαίνοντας στο επίπεδο κάτω από το κυρίως σαλόνι συναντάμε έναν πολύ άνετο χώρο διαμορφωμένο ως βοηθητικό σαλόνι-καθιστικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν χώρος παιχνιδιού προσφέροντας χαλάρωση και διασκέδαση. Δίπλα από τον χώρο αυτό υπάρχει το μπάνιο με μεγάλη μπανιέρα υδρομασάζ, η οποία ενισχύει την αίσθηση της χαλάρωσης. Επίσης, το ξεχωριστό δωμάτιο πλυσταριού στο χώρο αυτό προσθέτει άνεση στην οικοδέσποινα.
Ο μεγάλος προστατευμένος κήπος της κατοικίας διακοσμείται με όμορφα δέντρα και πολλά λουλούδια, διακοσμητικά λευκά βότσαλα και κομψές περιφράξεις. Διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης και ένα μεγάλο χώρο στεγασμένο για εξωτερικές εργασίες, ήδη διαμορφωμένο ως εργαστήριο όπως και ένα χώρο ειδικά κατασκευασμένο για την στέγαση σκύλων.
Είναι μία μοναδική κατοικία με γούστο διακοσμημένη, κατασκευασμένη σε συγκρότημα τεσσάρων κατοικιών, πολύ κοντά σε κατοικημένη περιοχή και συνδυάζει την ήρεμη, ιδιωτική ζωή δίπλα στη φύση με την ασφάλεια και τις ανέσεις που προσφέρει μια οργανωμένη κοινωνία.
Η κατοικία βρίσκεται κοντά στην έξοδο του Πλαγιαρίου προς της Επανωμή, στα εκτός σχεδίου του Τριλόφου, δημοτικού διαμερίσματος Μίκρας του Δήμου Θέρμης.-

All in One:
https://spark.adobe.com/page/LnPjPAfviDOlL/

Αποδεχόμαστε συνεργασίες με όλους τους επαγγελματίες συναδέρφους του μεσιτικού κλάδου, μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον υπεύθυνο του ακινήτου για ραντεβού: Ορφανίδης Γεώργιος - 693 66 66 511 - 2310 34 00 34 - 2310 28 00 80

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Τέντες Πέργκολα Αυτόματο σύστημα ποτίσματος Ρολλά ηλεκτρικά Επιτρέπονται κατοικίδια Προτάσεις Ακινήτων Εσωτερική σκάλα Πολυτελής κατοικία Νεόδμητο Πλυσταριό Θέα Πόρτα ασφαλείας Ηλεκτρικές συσκευές Υδρομασάζ Σίτες Ανοιχτωσιά Δωμάτιο για παιχνίδι Βεράντες Κλιματισμός Κήπος τ.μ. 1383 τ.μ. Θέσεις στάθμευσης 2 ανοιχτές VirtualTour https://my.matterport.com/show/?m=NAoBrdDYwMS Youtube https://www.youtube.com/watch?v=J7TlwidvSBU Κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου Κατάσταση - άριστη Πρόσβαση άσφαλτος Ενεργειακή κλάση Δ Ζώνη εκτός σχεδίου Προσανατολισμός Νοτιοανατολικός Δάπεδο από πλακάκι/ξύλο Οικόπεδο Του αναλογεί 32% επί συνόλου 5040τ.μ.=1612,80τ.μ. τ.μ.

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

3D Εικονική Περιήγηση ακινήτου

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα:

2310 280 080
693 66 66 510

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Ορφανίδης Γεώργιος

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΟρφανίδης Γεώργιος


Τ: 2310340034
Κ: 6936666511

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.