λίσταεπόμενο ακίνητο

ID: Δ-11056Πανόραμα - Παλιός Οικισμός Πανόραμα, Διαμέρισμα προς Πώληση 143 τ.μ., 495.000€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Δ-11056
Περιοχή
Πανόραμα
Υπο-περιοχή
Πανόραμα - Παλιός Οικισμός
Τύπος ακινήτου
Διαμέρισμα
Σκοπός
προς Πώληση
Εμβαδόν
143 τ.μ.
Τιμή
550.000€495.000€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
3462€/τ.μ.
Όροφος
1ος όροφος
Έτος κατασκ.
1975
Δωμάτια
3 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
1
Θέρμανση
Ατομική φυσικού αερίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Πανόραμα - Παλιός Οικισμός, Διαμέρισμα προς Πώληση 143 τ.μ., 495.000€

Πωλείται πολυτελές διώροφο διαμέρισμα καθαρής επιφάνειας 143, 66.μ., στο κέντρο του Πανοράματος. Η ολική ανακαίνιση ολοκληρώθηκε τέλη του 2023.
Το διαμέρισμα διαθέτει καταπληκτική θέα θάλασσα από μπαλκόνια συνολικής επιφάνειας 34τ.μ., αποκλειστική χρήση θέσης στάθμευσης και στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο.
Αποτελείται από 2 επίπεδα, το πάνω επίπεδο (64, 66τ.μ.) στο οποίο βρίσκονται σαλόνι, κουζίνα και wc, και το κάτω επίπεδο (79, 00τ.μ.) στο οποίο βρίσκονται 3 μεγάλα δωμάτια, 2 μπάνια (το ένα αποκλειστικό για το master bedroom) και αποθήκη 4τ.μ. Το σύνολο των δαπέδων είναι με κεραμικά πλακίδια Α’ ποιότητας, ενώ όλοι οι εσωτερικοί τοίχοι και οι οροφές είναι με τεχνοτροπία σπατουλαρίσματος για λείο, ομοιόμορφο αισθητικό αποτέλεσμα.
Η θέρμανση είναι ατομική φυσικού αερίου, ενδοδαπέδια στο πάνω επίπεδο και στο μεγαλύτερο μέρος του κάτω επιπέδου (3ο δωμάτιο και χωλ θερμαίνονται με σώματα καλοριφέρ υψηλής ποιότητας και διακοσμητικού χαρακτήρα). Οι επιμέρους χώροι έχουν το δικό τους θερμοστάτη ώστε να μπορούν να θερμανθούν ξεχωριστά προς εξοικονόμηση ενέργειας, ενώ υπάρχει η δυνατότητα χειρισμού του εκάστοτε θερμοστάτη και όταν ο ιδιοκτήτης βρίσκεται εκτός διαμερίσματος (σύνδεση θερμοστατών με wifi). Υπάρχει δυνατότητα για κατασκευή τζακιού στο σαλόνι, κατόπιν συνεννόησης (η καπνοδόχος είναι ήδη κατασκευασμένη).
Σχετικά με την ψύξη, υπάρχει εγκατάσταση για κλιματιστικά σε κάθε χώρο (σαλόνι & κουζίνα – δωμάτιο 1 – δωμάτιο 2 – δωμάτιο 3).
Η εξωτερική τοιχοποιία είναι με διπλή σειρά τούβλων και ενδιάμεση μόνωση, ενώ κατά την ανακαίνιση προστέθηκε επιπλέον, εξωτερική θερμομόνωση (γραφιτούχα διογκωμένη πολυστερίνη).
Τα εξωτερικά κουφώματα είναι αλουμινίου με ηλεκτροστατική βαφή, θερμοδιακοπή και ενεργειακά τζάμια και διαθέτουν σίτες και ηλεκτροκίνητα ρολά σκίασης. Η πόρτα εισόδου στο διαμέρισμα είναι ασφαλείας.
Η παροχή είναι τριφασική και κάθε επίπεδο έχει τον δικό του, ανεξάρτητο ηλεκτρολογικό πίνακα. Έχει γίνει προεγκατάσταση για τοποθέτηση αντλίας θερμότητας και για φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Έχει τοποθετηθεί ήδη το σύνολο των φωτιστικών σε όλους τους χώρους μέσα αλλά και έξω (μπαλκόνια), επιλεγμένων αναλόγως με τις ανάγκες και τη διάταξη τους (τοποθέτηση dimer για αυξομείωση έντασης φωτός σε σαλόνι – κουζίνα / ταινίες led για χαμηλό-ατμοσφαιρικό φωτισμό).
Στο σύνολο των εξωτερικών κουφωμάτων τοποθετούνται παγίδες που ενεργοποιούνται σε ενδεχόμενη παραβίαση τους. Σε κάθε επίπεδο τοποθετείται από ένα ραντάρ ανίχνευσης κίνησης. Υπάρχει δυνατότητα για εγκατάσταση καμερών ασφαλείας. Τα παραπάνω συστήματα διαθέτουν χειρισμό από εφαρμογή, ώστε να μπορούν να ελεγχθούν από τον ιδιοκτήτη και όταν βρίσκεται εκτός διαμερίσματος.
Μία εξαιρετική πρόταση για αυτούς που θέλουν ανεμπόδιστη και απεριόριστη θέα προς τον Θερμαϊκό απολαμβάνοντας παράλληλα όλες τις σύγχρονες ανέσεις μίας κατοικίας στο Πανόραμα, κοντά σε καταστήματα, πάρκα, σχολεία, χώρους άθλησης και στάση λεωφορείου.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη Γωνιακό Συναγερμός Ανοιχτωσιά Σίτες Τέντες Ρολλά ηλεκτρικά Κλιματισμός Θυροτηλεόραση Αποθήκη Θέρμανση ενδοδαπέδια Επιτρέπονται κατοικίδια Έξυπνο σπίτι Εσωτερική σκάλα Θερμομόνωση Βαμμένο Δομημένη καλωδίωση Ανακαινισμένο Διπλά τζάμια Φωτεινό Πολυτελής κατοικία Προτάσεις Ακινήτων Πόρτα ασφαλείας Θέσεις στάθμευσης 1 ανοιχτή Έτος ανακαίνισης 2023 Βεράντες τ.μ. 34 τ.μ. Ενεργειακή κλάση Α+ Κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου Πρόσβαση άσφαλτος Προσανατολισμός Δυτικός Θέα θάλασσα Ζώνη οικιστική Δάπεδο από πλακάκι Κατάσταση - πλήρως ανακαινισμένο Ρεύμα τριφασικό

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα:

2310 280 080
693 66 66 510

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Δαβέτη Στέλλα

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔαβέτη Στέλλα


Τ: 2310280080
Κ: 6936666510

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.