λίσταεπόμενο ακίνητο

ID: Δ-11106Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751 Πανόραμα, Μονοκατοικία προς Ενοικίαση 285 τ.μ., 1.600€

Βασικές πληροφορίες

Κωδικός
Δ-11106
Περιοχή
Πανόραμα
Υπο-περιοχή
Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751
Τύπος ακινήτου
Μονοκατοικία
Σκοπός
προς Ενοικίαση
Εμβαδόν
285 τ.μ.
Τιμή
1.600€
Τιμή
Τιμή/τ.μ.
6€/τ.μ.
Όροφος
Ισογειο
Έτος κατασκ.
1995
Δωμάτια
4 υ/δ
Μπάνιο
2
Wc
Θέρμανση
Αυτόνομη πετρελαίου
Συντ. δόμησης
0
Συντ. κάλυψης
0
Βάθος
0 μ.
Πρόσοψη
0 μ.

Περιγραφή

Πανόραμα - Οικισμός Ν. 751, Μονοκατοικία προς Ενοικίαση 285 τ.μ., 1.600€

Διατίθεται μονοκατοικία προς ενοικίαση 285 τ.μ., σε οικόπεδο 1000 τ.μ. με πανέμορφα διαμορφωμένο κήπο και μοναδική απέραντη θέα στη θάλασσα και τη Θεσσαλονίκη.
Μπαίνοντας στην κατοικία από τον πρώτο όροφο, αντικρίζουμε το άνετο και φωτεινό κύριο χώρο της κατοικίας με το σαλόνι, τη τραπεζαρία, τη κουζίνα και μία μεγάλη βεράντη που βλέπει στο κήπο. Σε αυτό το επίπεδο συναντάμε επίσης ένα υπνοδωμάτιο και το μπάνιο του ορόφου.
Ανεβαίνοντας στο υψηλότερο όροφο της κατοικίας οδηγούμαστε σε έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο όπου βρίσκεται το γραφείο με το σαλονάκι του και ένα τζάκι. Από αυτό το χώρο βγαίνουμε σε μία μεγάλων διαστάσεων βεράντα από όπου απολαμβάνουμε την μαγευτική θέα της θάλασσας.
Κατεβαίνοντας στο ανώγειο αντικρύζουμε έναν χώρο βεστιαρίου και 3 ευρύχωρα υπνοδωμάτια από τα οποία μπορούμε να βγούμε σε μία εξίσου μεγάλη βεράντα.
Στο χαμηλότερο επίπεδο της κατοικίας υπάρχει ένας μεγάλος χώρος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως playroom-γυμναστήριο με ξεχωριστό χώρο αποθήκη και χώρο λεβητοστασίου.
Ολες οι βεράντες είναι στεγασμένες, όπως επίσης και ο χώρος σταύθμεσης.
Η κατοικία διαθέτει όμορφα διαμορφωμένο κήπο με χώρο μπάρμπεκιου, μεγάλη καλοκαιρινή τραπεζαρία κήπου, διάφορους χώρους πικνικ, αυτόματο σύστημα ποτίσματος και εξωτερικό φωτισμό.
Βρίσκεται σε μία πολύ όμορφη περιοχή, κοντά σε αθλητικές εγκαταστάσεις, supermarket, και σχολεία.

Επιπλέον χαρακτηριστικά

Πάρκινγκ Αποθήκη υπογείου Τζάκι Γωνιακό Διαμπερές Δορυφορική κεραία Σίτες Εσωτερική σκάλα Δωμάτιο για παιχνίδι Επιτρέπονται κατοικίδια Προτάσεις Ακινήτων Πλυσταριό Συναγερμός Βεράντες Κήπος Πόρτα ασφαλείας Ανοιχτωσιά Αποθήκη Πρόσοψης Τέντες Θέσεις στάθμευσης 1 καλυμμένη Οικόπεδο 1000 τ.μ. Κουφώματα αλουμινίου νέου τύπου Κατάσταση - άριστη Ενεργειακή κλάση Δ Προσανατολισμός Δυτικός Θέα θάλασσα Ζώνη οικιστική Δάπεδο από πλακάκι/ξύλο

Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Χάρτης ακινήτου

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;

Καλέστε μας τώρα:

2310 280 080
693 66 66 510

ή συμπληρώστε τη

<span>Υπεύθυνος Συνεργάτης</span>Δαβέτη Στέλλα

Υπεύθυνος ΣυνεργάτηςΔαβέτη Στέλλα


Τ: 2310280080
Κ: 6936666510

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Σας ενδιαφέρει αυτό το ακίνητο;
Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.